Četvrtak, 24.10.2024.

Zimski trendovi kada je stilizovanje kose u pitanju

Petak, 27.11.2020. | Lifestyle

Koja frizura će krasiti vašu pojavu ove zime?

Ako vam je potrebna mala promjena, koja će doprinijeti vašem atraktivnom izgledu ove zime, predlažemo da to bude nova frizura. Poznati svjetski stilista i frizer Chris Appleton, koji dovodi do savršenstva izgled kose zvijezda kao što su Kim Kardashian, J.LO i Dua Lipa, otkriva vam ovom prilikom koji su to najprivlačniji zimski trendovi kada je oblikovanje kose u pitanju. Da li je vrijeme za cutain bangs (šiške u obliku zavjesa) ili je možda neka zaglađena kratka frizura IN, otkrijte u redovima koji slijede.

O DA! – CURTAIN BANGS SU HIT

Možda ste već primjetili da sve veći broj slavnih ličnosti mijenja izgled svoje frizure i opredjeljuje se za nove šiške. Izazovne curtain bangs – šiške u obliku zavjesa, nedavno je odabrala i Jennifer Lopez, a reakcija ljudi širom svijeta bila je vrlo pozitivna. Ove šiške svojim retro efektom daju frizuri iznenađujuće svjež izgled, a činjenica da se ne moraju pretjerano oblikovati razlog je broj jedan njihove popularnosti.

THE BOMBSHELL LOOK

Velika i živahna kosa se vratila na još veća vrata. Čuveni Bombshell Look nije više rezervisan samo za crveni tepih, već i za sve dame koje vole glamur u svakodnevnom izdanju. Zabavna, razigrana, vedra i neobuzdana – frizura koja zrači ženstvenošću.

BOJA KARAMELE

Ako vam se dopada vaša trenutna frizura ali je boja ona koju biste rado promijenili, Chris predlaže da posegnete za karamel tonovima. Ništa ne podiže raspoloženje lakše i brže od neodoljivih karamel nijansi. Ako sumnjate pogledajte fotografije na kojima J. Lo prikazuje svoj novi friz.

BOB SE VRATIO U GRAD

Čini se da Bob frizura uvijek nađe dovoljno mjesta za sebe na listi atraktivnih stilova iz godine u godinu. Ako želite da vidno skratite svoju kosu, ova frizura je kao stvorena za vas. Smjela i razbarušena, jednostavna za održavanje i dovoljno glam za nezaboravnu novogodišnju noć.