Utorak, 22.10.2024.

NAKON BRAČNE DRAME OGLASILA SE ALDINA: Nikad ne bih prevarila, bilo je ljubomore! 

Subota, 12.10.2024. | Na mreži | Najnovije

Bosanskohercegovačka i regionalna javnost zgrožena je viješću da je pretučena bh. pjevačica Aldina Bajić, a snimak koji od jutros kruži na društvenim mrežama ledi krv u žilama.

Podsjetimo, nesretnu pjevačicu je pretukao suprug, inače muzičar, Adis Cigura, a tragom ovog događaja oglasila se i Aldina.

-Dragi moji nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim nisam bila u komi, kako se navodi desilo se to sto se desilo,ne zbog prevare i nikad ni pomislila nisam da prevarim niti bi prevarila.Ja sam pg čovjeka voljela vise od svega niti ga je mogao iko zamijeniti u mom životu.

Bila je ljubomora na mnogo šta, na označavanje mene na bilo kojoj mreži, zašto me neko označava i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas!!! Prevare nema ne postoji, niti bi postojala. U mom srcu više mjesta nema za bilo kakvog muškarca.

ČITAJ JOŠ: HIT | U Zenici više slučajeva kandidata koji su dobili 0 glasova: “Ispade ni sami za sebe nisu glasali”
Ja vas molim da zbog moje djece video brišete, ostalo kada dođe vrijeme i prođe ovo stanje iznijet će se sve kao i što treba, do tada molim vas za mir jer mi je to najviše potrebno!!! I mir moje porodice kao i porodice dotičnog, ostalo će se sve riješiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica sa obje strane. Sve će se riješiti zakonom s prijetnjama ne. Hvala vam na vaša Aldina – objavila je ona na društvenim mrežama.

Naime, sve se odigralo u noći sa 30. septembra na 1. oktobar, nakon što su supružnici završili svirku na predizbornom skupu u Arnautima.