Srijeda, 23.10.2024.

Ovako izgleda BREGINA VANBRAČNA KĆERKA: Dobio je iz ljubavi sa plesačicom iz Sarajeva

Ponedjeljak, 23.09.2024. | Na mreži | Najnovije

Muzičar i kantautor Goran Bregović svoju porodicu rijetko eksponira u javnosti, te tako malo ko zna da on ima četvero djece. Kćerke Emu, Unu, Lulu je dobio u braku sa Dženanom, dok je Željku muzičar dobio u vanbračnoj zajednici sa plesačicom Jasenkom, ali o njoj rijetko govori.

Brega je sa 17 godina, kada je počeo da svira u jednom klubu, upoznao plesačicu iz Sarajeva, Jasenku, a iz njihove ljubavi se rodila Željka. Ona se rijetko eksponira u javnosti, ali je sa ocem u dobrim odnosima.

Za razliku od oca, nju javni život ne zanima. Ima dvijekćerke i završila je fakultet dizajna. Radila je dugo u Beču, u radnji u kojoj je prodavala nakit, ručno vezene stvari poput torbi, remena i haljina, kao i kreacije od ručno oslikane svile.

Ipak život u inostranstvu joj se nije dopao, pa se vratila u Srbiju. Željka je 2003. godine rodila kćerku Bjanku, a upravo njenim rođenjem slavni Brega je prvi put postao djed. Bjanka je definitivno povukla gene na svog slavnog djeda, budući da uspješno svira klavir.