Četvrtak, 24.10.2024.

Pokazala pripremu hrane koju nosi na more, izazvala lavinu komentara: “Katastrofa…”

Srijeda, 07.08.2024. | Na mreži | Najnovije

Svake godine, tema tzv. “paradajz turizma” postane aktualna, osobito kada turisti iz Hrvatske, Srbije i okolnih nam zemalja, završe na društvenim mrežama zbog svojih specifičnih postupaka i ponašanja na ljetovanjima u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Grčkoj. Razlog su često različiti pristupi trošenju novca tijekom odmora.

Jedna Srbijanka, koja na TikToku ima gotovo 20.000 pratitelja, nedavno je izazvala veliku pažnju svojom pripremom jela za predstojeće ljetovanje. Naime, odlučila je po prvi put sve obroke pripremiti kod kuće, zamrznuti ih, te ponijeti smrznutu hranu na more. Video njezinih priprema izazvao je pretežno burne reakcije.

Koristeći pseudonim @_tetka na spomenutoj društvenoj mreži, ova djevojka prikazala je kako priprema razna jela poput graška, graha, gulaša i bolonjeza. Pratitelji su joj dali dodatne savjete, uključujući prijedlog da zamrzne šnicle spremne za pohanje, dok su je upozorili da ne sprema velike količine graška jer “nije dobar kad se odmrzne”. Video je dosad prikupio skoro 300.000 pregleda i preko 300 komentara, a većina reakcija na njezin postupak bila je negativna.

“Kakav ti je to odmor”, “Je li realno da nosite zamrznutu hranu na more? Na more se ide da se uživa, a ne kuha ili podgrijava. Ima toliko restorana. Strašno”, “U zadnjih 20 godina nisam ponio gram hrane na more. Ovo je bezveze”, “Razumijem sve, ali ljudi, netko stvarno poha na moru, u apartmanu u kojem spava? Kao, miris mora i spaljenog ulja na jastuku?”, “Katastrofa, bolje ti ne idi na more”, bili su neki od negativnih komentara ispod videa.

Naravno, bilo je i onih koji su podržali ovakav vid pripreme hrane za ljetovanje, te su podijelili svoja iskustva.

“Meni su i punjene paprike bile dobitna kombinacija dok su mi djeca bila mala. Sad vidim da i moja snaha to radi i da su svi zadovoljni”, “Super ideja. Rijetko nešto zamrznem i nikad ne nosim zamrznutu hranu, a značilo bi mi”, “Sve osim krumpira je super. Pravim stalno bolonjeze, grašak, gulaš, šnicle za pohanje, rolade. Napomena, samo nemojte dva puta zamrznuti. Sretno”, pisali su oni koji su željeli podržati njezinu namjeru.

@__tetka_

Šta nikako ne sme da se zamrzne a šta je ok i šta vi nosite na more? Pišite u komentarima #paradajzturisti #putovanje #hranazaput #hrana #food #recepti #odmor

♬ original sound – Tetka