Četvrtak, 24.10.2024.

Trudnica izašla iz mora i počela vrištati kada si je vidjela stomak: Nije bilo ugodno

Nedjelja, 14.07.2024. | Na mreži | Najnovije

Trudnica koja je ronila u moru uz obalu francuskog grada Martiguesa izašla je iz vode s neočekivanim iznenađenjem: bebom hobotnice zalijepljenom za njezin stomak. Ovaj nesvakidašnji događaj privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a video incidenta ubrzo je postao viralan, prikupivši nekoliko miliona pregleda.

Dok je ronila, trudnica nije ni slutila da će joj društvo praviti mala hobotnica. Kada je izronila, primijetila je da se ovaj morski stvor zalijepio za njezin stomak, stvarajući iznenađujuću i pomalo komičnu scenu. Video prikazuje trenutak kada žena shvaća što se dogodilo, dok okupljeni promatrači ne mogu sakriti svoje iznenađenje i oduševljenje.

Ovaj događaj je dodatno potaknuo zanimanje javnosti za morski svijet i njegove neočekivane interakcije s ljudima. Beba hobotnice postala je instantna senzacija, a trudnica je podijelila svoje iskustvo s osmijehom, ne skrivajući oduševljenje zbog ovog nesvakidašnjeg susreta.

“Htjela se družiti s bebom”

Ispod videa sručila se lavina komentara, a većina korisnika je bila oduševljena scenom uprkos tome što se čini kako je ovoj ženi iskustvo bilo neugodno. Dijelu komentatora je scena bila gadna, ali ipak su prevladali pozitivni komentari.

“Mala hobotnica se samo htjela družiti s bebom, tako je slatka”, “Doktor Octopus samo radi svoj posao”, “Samo je htjela dotaknuti bebu”, “Ovo je najslađi video koji sam ikada vidio”, “Hobotnica je našla novog prijatelja”… bili su komentari ispod videa.