Četvrtak, 24.10.2024.

Šta znači kada se rodite na Pun Mjesec?

Utorak, 27.10.2020. | Lifestyle

Sunce nasuprot Mjeseca (Pun Mjesec) u natalnoj karti stvara vrlo konkurentnu, ponekad sukobljenu prirodu.

Glavna tema u životu je polaritet, krajnost i razumijevanje. Kroz suprotstavljanje sebi protiv drugog postiže se veće samorazumijevanje.

Ovaj proces uključuje mnogo stresa i napetosti, jer se čini da se neprestano vodi bitka protiv protivnika. Kao da se gleda u ogledalo, razumijevanje podsvjesnog da dolazi kroz svjesno ispitivanje drugog. Istražujete svoju unutrašnju prirodu i ponašanje, kroz reakcije koje izazivaju kod drugih ljudi i u događajima oko vas.

Ovo vam daje drugačiju perspektivu, koja će vremenom razviti vašu ponekad nestabilnu prirodu.

Upoznavanje činjenica ili svjesne stvarnosti put je do povjerenja u sopstvenu podsvijest, intuiciju i instinkte. Kad ste mladi, možda ste više sumnjičavi, ali sa godinama u mogućnosti ste da  naučite da balansirate svjesno i činjenice Sunca, sa podsvijestom i misterijama Mjeseca. Kompromis i pregovori će jedino tako biti mogući.

U vašem ličnom životu može doći do povećane napetosti između vas i članova porodice, s tim što će vam biti naneseni dodatni emocionalni tereti. Spoljni pritisci mogu da ostave da se osjećate van sebe ili da imate leptire u stomaku. Ključno je uravnotežiti emocije i svjesnu nameru. Uprkos ovim izazovima ili zbog njih, u ovom trenutku zapravo možete postići veliki napredak u svom ličnom i profesionalnom životu.