Petak, 25.10.2024.

ŠTA JE SA KAPCIMA HARISA DŽINOVIĆA? Društvene mreže se usijale zbog ovog snimka!

Nedjelja, 26.05.2024. | Na mreži | Najnovije

Pjevač Haris Džinović je nepresušna inspiracija kako pripadnicima medija, tako i korisnicima društvenih mreža, otkad je stavio tačku na brak sa kreatorkom Melinom Galić.

Sada je aktuelan video u kom su korisnici društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, posebnu pažnju obratili na Harisove kapke.

– Jadan Haris, od plakanja mu pozelenili očni kapci. Je l’ i vama žao ovog čovjeka? – zapitala se jedna korisnica društvene mreže, ali zasad niko nije uspeo da nađe odgovor na nedoumicu oko prividno zelene boje Džinovićevih kapaka.

Podsjetimo, pjevačica Jelena Kostov povukla se sa javne scene i posvetila roditeljstvu, a sada je progovorila o porodici, ali i dešavanjima na estradi.

Pjevačica je prokomentarisala i razvod svog kolege Harisa Džinovića i istakla da smatra da on nakon razvoda od Meline zaslužuje da ponovo bude sretan u ljubavi.

– A zašto da ne zaslužuje novu ljubav? Naravno da da, a sada, neka pređe na ono šta njemu odgovara. Bukvalno – rekla je Kostovljeva za kolegu Džinovića.

Haris Džinović je, sa druge strane, bio tema intervjua i Slađe Trajković, supruge folkera Radiše Trajkovića Đanija, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “Ja dala toliko, ti ovoliko, vrati mi ovo!” Slađa Trajković urnisala Harisa Džinovića