Utorak, 22.10.2024.

POVRATAK NA ESTRADU Sjećate li se Romane Panić, pljačkala je bankomate po Australiji, vraća se na scenu

Četvrtak, 23.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Romana Panić na muzičkoj sceni pojavila se prije dvadeset godina, a u jeku popularnosti povukla se iz javnosti.

U “Premijeri” je otkrila da ima utisak da nikada nije ni odlazila sa estrade, ali i najavila povratak.

– Ja sam 2018. godine napravila pauzu, otišla sam u Italiju i tamo živjela. Željela sam da se ostvarim u nekim drugim ulogama, ali nećemo danas o prošlosti. Sve me je to navelo na neke druge strane i donijelo nove ideje. Ja imam utisak da nisam nikada nestala jer su tu bili sve vrijeme naslovi i vijesti u medijima – rekla je Romana i dodala da se upravo vraća na velika vrata:

– Svi mi kažu da me nema dugo, a zapravo me dugo nije bilo samo u Beogradu. Evo, biće me ove sezone, imat ćemo dvije varijante nastupa. Jedna će biti akustična, a druga onako bendovska.

Panićeva je otkrila kako održava djevojački izgled u petoj deceniji i otkrila šta je najviše uticalo na njenu formu i mladolikost.

– Zdrav način života mi je donio to da danas izgledam slično kao i pre 20 godina. Imam mnogo energije bez obzira što sam u kasnim četrdesetim godinama. Mislim da je to sklop svega, iskustvo i životno i pjevačko… Mnogi čak kažu da nikada bolje nisam izgledala. Sazriš i onda sve to bude jedan paket…

Podsjetimo Romana Panić je prije nekoliko godina hapšena u Australiji, gdje je bila i na robiji zbog pljačkanja bankomata.

Pjevačica, osuđena na tri mjeseca, imala je pravo na prijevremeni otpust poslije odslužene dvije trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primjereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Kako su domaći mediji pisali, pjevačica se najvjerovatnije odlučila na sraman potez zbog velikih dugova koje je imala, odnosno jer još uvijek nije uspjela vratiti novac koji je pozajmila (50.000 eura) za kupovinu stana na Voždovcu.