Utorak, 22.10.2024.

DOK DŽEJLA UŽIVA SA KIK-BOKSERKOM, NJENA MAJKA ŽARI I PALI! Za Editu Ramović svi kažu da je boginja, a mnogima je ovo ČUDNO

Petak, 10.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa tako njenu porodicu nemamo često priliku da vidimo u medijima.

Uglavnom su se u pred kamerama pojavljivali njeni roditelji i sestre dok se Džejla takmičila, ali su nakon toga riješili da se povuku iz javnosti.

Pjevačicina majka Edita Ramović oduvjek je svojom ljepotom i mladalačkim izgledom privlačila pažnju, pa se slobodno može reći da su sve tri kćerke ljepotu naslijedile od nje.

Pjevačicina majka je veoma uspješna i na društvenim mrežama, pa njen Instagram nalog broji više od 30.000 pratilaca.

Ona tu često objavljuje porodične fotografije sa kćerkama Lejlom, Džejlom i Šejlom, a često umije da podijeli i modne savjete damama.

Publika uglavnom komentariše Editinu ljepotu i stil, a svima je posebno čudno da žena koja je rodila tri kćerke izgleda ovako dobro u petoj deceniji života.

Džejla Ramović
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsjetimo, Džejla već neko vrijeme uživa u bliskom odnosu s kik-bokserkom Anom P. iz Novog Sada, o čemu mediji bruje posljednjih dana. Njih dvije se intenzivno druže već duže vrijeme, a nedavno su opet otišle na zajedničko putovanje.