Srijeda, 23.10.2024.

Šemsa Suljaković napravila lom u Cazinu, pa podijelila fotku iz prošlosti koja je mnoge ganula

Nedjelja, 05.05.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nekada je harala bivšom Jugoslavijom, nije bilo mjesta, grada gdje nije nastupala, svojom pjesmom je uveseljavala ljude, a danas želi samo svoj mir.

Riječ je o legendarnoj Šemsi Suljaković koja veoma, veoma često odbija nastupe i koja vodi miran život u okruženju sa njoj dragim ljudima. Ipak, nedavno je u Cazinu nastupala zajedno sa njenim kolegom iz nekadašnjeg ‘Južnog vetra’ Miletom Kitićem.

Prostorije diskoteke bile su premale da prime sve one koji su željeli da na jednom mjestu vide njihove idole, fenomenalne pjevače čije pjesme diraju u dušu.

Snimak pogledajte ovdje.

Mile Kitić kao i uvijek bio je u svom punom fazonu, uvijek nasmijan, razgiban kao momak od 20 godina i publiku je fascinirao, ne samo njegovim velikim hitovima, već i konverzacijom i animacijom same publike.

Sam Šemsin izlazak na scenu doveo je publiku do usijanja, a sve te mlade djevojke i mladići uglas su pjevali svaku njenu pjesmu.

Očigledno je našoj pjevačici prijao ovaj nastup sa kolegom Miletom, pa se samo nekoliko dana prisjetila Južnog vetra.

– Vrijeme kada smo imali manje, ali smo bili srećniji!, napisala je Šemsa uz objavu.

Ispod ove objave nizale su se desetine komentara korisnika Facebooka iz svih država regiona:

“E’ generacijo do 90te je bilo i znalo se šta je prava muzika nije mogao svako stat na podijum a sada, sada je da Bog sačuva promijenilo se skoro sve…”,”Bila su to vremena za pamćenje. Sada nema nasmijanih lica”, “Južni vetar je bio i ostat ce lijek za dušu”…