Srijeda, 23.10.2024.

Zavirite u impozantnu vilu Nikoline Pišek: Kuhinja izgleda nestvarno, detalji ostavljaju bez daha

Nedjelja, 28.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Za voditeljku Nikolinu Pišek protekle sedmice su bile vrlo uzbudljive. Kako je otkrila putem svog Instagram profila, radovi na uređenju luksuzne vile u zagrebačkim Šestinama se bliže kraju, a Nikolina o svemu redovno obavještava i svoje fanove na društvenim mrežama.

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina je odlučila da zauvijek napusti Beograd i preseli se u Zagreb gdje su ranije povremeno boravili.

Voditeljkina vila ima 400 kvadrata sa zemljištem od čak 1.600 kvadrata i opremljena je po najsavremenijim standardima. Također ima i ogromno dvorište u kome se nalazi i bazen, pa će ona i njene kćerke u njoj imati potpuni komfor.

U jednoj od posljednjih objava, Nikolina je pokazala i kako izgleda kuhinja koja je uređena po njenom ukusu i željama. Nakon što je nekoliko dana na Instagramu snimala kako teku radovi, sada je pokazala kako izgleda ta prostorija nakon što su svi veliki radovi završeni.

Nikolina se odlučila za veliki crni kuhinjski ormar u koji je postavila pećnicu, te bijelo mramorno kuhinjsko ostrvo koji privlači sve poglede. Dio koji je na prvu skriven od pogleda plave je boje.

“Kao i svako renoviranje, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano”, priznala je Nikolina i otkrila da useljenje prolongira zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

“Najbolje je opustiti se i ne kinjiti nikoga, tako da sam to na kraju počela to i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije.

Treba živjeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički”, rekla je Nikolina koja se nakon smrti supruga okrenula kćerkama.