Srijeda, 23.10.2024.

ZORICA BRUNCLIK JE PODGOJENI ZELENI LEOPARD! Jelena Karleuša potpuno urnisala folkerku: Ovo ima veze sa nekim poremećajem…

Nedjelja, 21.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jelena Karleuša ponovo je pokrenula serijal koji je godinama intrigirao domaću javnost – modno ocjenjivanje.

Njen oštar pogled i suptilna kritika su ono što svi pamte. Njeno ime postalo je sinonim za besprijekoran modni izraz pored toga što je istaknuti pjevački umjetnik.

Prva na redu bila je Zorica Brunclik. Jelena Karleuša nije ostala ravnodušna prema pjevačicinoj kombinaciji, koju je osudila kao nedostatak stila, usporedivši je sa podgojenim zelenim leopardom.

Ovo je fotka koji je JK komentarisala:

Stajling je zasjenio sve, pa evo kratka analiza. Ona ima zeleno leopard odijelo i ljubičastu kosu, kratke crne čizmice i drži zlatnu tašnicu. Zorica Brunclik je uvijek bila osoba koja je imala specifičan modni izraz. Ona je ovdje izgleda kao osoba s kojom se ne treba previše zamjeriti, ajde tako da kažem jer ako se ovako oblači, vjerovatno je kao ličnost isto tako jaka.

Karleuša je istakla da je Brunclikova često negativno komentariše u raznim tabloidima, nakon čega joj je, svojim prepoznatljivim stilom, odgovorila.

-Pa ja je znam kada mene komentariše po tabloidima, uglavnom vrlo negativno. Evo, ja se suzdržavam da ne kažem ništa loše. Ja ne mogu njoj da zamjerim na ovom leopardu jer ovaj leopard očigledno dobro jede, dobro živi. Punokrvni zeleni leopard, podgojeni, koji jako dobro opstaje i funkcioniše na estradnoj sceni i u ovim godinama je to vrlo opasan zeleni leopard. Naravno, ovo nema veze ni sa modom, ni sa dobrim ukusom. Ovo ima veze vjerovatno sa nekim poremećajem vida. Ona se osjeća kao zeleni leopard i po meni je to sasvim okej – bez dlake na jeziku istakla je Karleuša.

-Od jedan do deset. Pa za zelenog leoparda nećeš vjerovati, ja ću dati ocjenu trojku. Tri je moj omiljeni broj, neka bude jaka trojka.