Srijeda, 23.10.2024.

“MORA DA JE ŠVALERANCIJA U PITANJU” Svi komentarišu razvod Dženana i Samire: “Kao pjevač je super, ali je kao čovjek ispao nikakav”

Subota, 20.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Dženan Lončarević je tokom svoje uspješne muzičke karijere uspeo da sačuva svoj privatan život daleko od javnosti. Svoju porodicu nije eksponirao i o detaljima njegovog privatnog života malo toga se znalo. Ipak, kada je osvanula vijest o razvodu o tome je počelo da se priča i u njegovom rodnom gradu.

Neki sugrađani Dženan Lončarevića bili su šokirani saznanjem da se pjevač razvodi nakon više od dvije decenije. Na pitanje da li je čula i čitala o tome da se Dženan Lončarević razvodi, jedna stanovnica Prijepolja pred kamerama Blic televizije kaže:

– Za razvod? Nisam čula. A što bre?

Kada joj je ekipa emisije “Metar moga sela” saopćila da se pjevač razvodi poslije više od dvije decenije ova sugrađanka kaže:

– E majko… Ajde što omladina ludi, ali što on. Skoro je gostovao na televiziji baš me iznenađuje, mora da je švalerancija u pitanju. Pa eno i Dragana Mirković i Toni posle toliko godina…

Druga sugrađanka je imala riječi hvale za Dženana, ali zbog aktuelne situacije je imala i šta da kaže tim povodom:

– Dobar pjevač, ali sada je kao čovjek ispao nikakav.

Ipak, jedna komšinica otkrila nam je da razvod Samire i Dženana nije očekivala.

– To je moja komšinica Samira. Zbog te djece je najgori problem u svemu tome – kaže komšinica koja se slaže da su svi šokirani jer je Dženan generalno fin čovjek.

– Taman tako i majka mu je jako, jako lijepa žena i dobra žena. Baš je iznenađenje za sve njih. Kada sam čula baš me je nešto pogodilo. Ja znam i jedno i drugo, a nju pogotovo zato što mi je komšinica. Iz fine je potekla porodice – kaže Samirina komšinica koju smo zatekli na pijaci, a koja nam je na pitanje da li je Samira sada dobro odgovorila:

– Pa šta znam… Tako je to nešto sada, sve se izmijenilo, sve.

U kući Dženana Lončarevića u rodnom Prijepolju sa njegovom majkom i ostatkom porodice i dalje živi još uvijek zakonita supruga pjevača, ipak, zbog tenzije i pritiska koji su se stvorili kada je isplivala vijest o razvodu Samira je, kako je ekipa emisije “Metar moga sela” saznala, odlučila da na nekoliko dana napusti Prijepolje.

– Daj Bože da se to sve smiri i sredi i da oni nastave da žive i dalje – kaže Samirina komšinica i dodaje:

– To bi im poručila jedino.