Srijeda, 23.10.2024.

“KU***NLUK NIJE NAPRAVIO PROBLEM U BRAKU, VEĆ…” Šok izjava Harisa Džinovića, evo šta je rekao o PROPALOM BRAKU

Petak, 19.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da se Haris Džinović razvodi od svoje dugogodišnje supruge Meline, pjevač je otkrio da je razlog krahu braka bila prevara njegove, uskoro bivše, supruge.

Kako je rekao, Melina je bila u paralelnoj vezi sa drugim muškarcem.

– Paralelni životi upropaštavaju brak. Kući ne pričam o Melini, kome? Šta bih rekao? Ku*vanluci nisu napravili problem u braku, već paralelne veze koje imaju trajanje. To ima i emocije i sadržaj i sve. Ne može se paralelno voljeti – rekao je Haris.

Istakao je i važnost iskrenosti kako u ljubavi, tako i u životu.

– Ja uvijek kažem, moj život počiva na platformi “istina”. Ja se nikada ne brinem oko priče, jer uvijek govorim istinu. Istina je ta koju ne moraš podgrijavati, već laž. Ne pitajući tebe, laž uvijek izađe na vidjelo – rekao je Haris.

Pjevač je nedavno iznio niz intimnih detalja o kojima dosad javno nije pričao.

– I da mi je rekla, bol bi bila identična kao i ova. Ne volim prevare, ne volim jednu najgoru riječ koja postoji, a ja sam je doživio u ovom slučaju, to je izdaja. Sve sam dao ovoj porodici kao i njoj. Živio sam život porodičnog, mirnog čovjeka, domaćina. Ali dobro, nema veze, preživjet ćemo izdaju – rekao je Haris.