Četvrtak, 24.10.2024.

Amra Babić: Nismo davali nerealna i lažna obećanja

Petak, 23.10.2020. | Na mreži

Amra Babić, već drugi mandat gradonačelnica je Visokog. Prvi put je bila kandidatkinja Stranke demokratske akcije (SDA), a drugi put nezavisna kandidatkinja kada je napustila SDA i ostvarila veliku pobjedu na prethodnim izborima. Njen protukadnidat na izborima u novembru je sadašnji premijer Zeničko-dobojskog kantona, Mirza Ganić (SDA).

Sinoć u naselju Luke održan je prvi predizborni skup nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Visoko Amre Babić i Zajedno za Visoko – Nezavisne liste.

“Ogromna podrška nezavisnoj kandidatkinji za gradonačelnicu Grada Visoko Amri Babić i Zajedno za Visoko – Nezavisnoj listi.

Večeras smo u naselju Luke održali prvi predizborni skup nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Grada Visoko Amre Babić i Zajedno za Visoko – Nezavisne liste.

Hvala mnogobrojnim sugrađanima koji su nas, uprkos velikoj hladnoći, podržali i dokazali da smo prethodne četiri godine radili u interesu svih građana grada Visoko.

Nismo davali nerealna i lažna obećanja, već samo ono što možemo ispuniti i građani su to prepoznali. Nastavljamo zajedno sa radnim pobjedama u budućnosti!

Hrabro, pravedno, stručno i savjesno do pobjede! Zajedno za Visoko”