Petak, 25.10.2024.

Prvo pojavljivanje Meline Džinović u javnosti nakon vijesti o razvodu!

Utorak, 19.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Melina Džinović pojavila se u javnosti prvi put nakon potvrđenih vijesti da više nije sa Harisom, kojeg je napustila prije više od godinu dana. Kako smo ranije pisali, dugo su već glasne priče da Melina duže od godinu dana ima emotivnu vezu s jednim muškarcem koji nije sportista, ali je poznat javnosti.

Dizajnerka se prvi put nakon svih ovih vesti i Harisove potvrde da ga je varala pojavila u javnosti, na početku rada fondacije Angelina, osnovane na inicijativu porodice tragično stradale djevojčice Angeline Aćimović, u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Melina je odbila da da izjavu medijima, izbjegavajući bilo kakav kontakt, a sudeći po onome što se vidjelo, dalo se zaključiti da se potrudila da izgleda bolje nego ikada i time možda pošalje i poruku da je ona – odlično.

Događaj je upriličen u Sava centru, a Melina je istom doprinijela jednom svojom kreacijom/haljinom.

To je bila jedna od 16 izloženih i prikazanih haljina koje su kreirali najpoznatiji domaći modni dizajneri, a koje su rađene po skicama Angeline Aćimović, kao i dvije haljine prestižne francuske modne kuće, specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici – “Dior”, koju je Angelina najviše i voljela, istakla je njena majka.

Fondacija će njegovati i sjećanje na sve žrtve nastradale u toj školi, kao i žrtve iz Dubone i Malog Orašja.