Petak, 25.10.2024.

Georgina Rodrigez otkrila zašto uvijek nosi crveni novčanik

Ponedjeljak, 19.02.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Život Georgine Rodrigez (Rodríguez) je 2016. godine bio je potpuno drugačiji od onoga koji danas poznajemo. Tada je radila kao prodavačica u trgovini “Gucci”, gdje se zaljubila u fudbalera Kristijana Ronalda (Cristiano), što joj je zauvijek promijenilo život.

Sada je prošlo nekoliko godina od tog događaja, a Georgina je u nedavnom intervjuu za Vogue iskoristila priliku da se prisjeti trenutaka iz svog prethodnog radnog života koji su joj omogućili upoznavanje različitih ljudi i usvajanje određenih uvjerenja.

Jedno od tih uvjerenja je korištenje crvenog novčanika.

U intervjuu je pokazala svoj crveni novčanik koji, kako je rekla, nosi već godinama. “To je moj prvi brendirani novčanik koji sam kupila u Pradi dok sam radila za njih. Crvene je boje jer mi je jedna klijentica iz Azije, za vrijeme kineske Nove godine, došla kupiti puno novčanika koji su samo bili u crvenoj boji pa sam je i pitala zašto su svi crveni.”

– Objasnila mi je da crvena boja privlači bogatstvo – istakla je Georgina dok je pričala o svom novčaniku.

Otkrila je i još neke od predmeta koje nosi u Hermesovoj “Birkin Croco” torbi: slatkiše za svoju djecu, bočicu vode, balzam za usne i maskaru.

Nakon što je pokazala crveni novčanik mnogi su na TikToku izrazili želju da odmah nabave svoj: “Odmah naručujem crveni novčanik”, “Idem odmah kupiti crveni novčanik sa Sheina”, “Sad mi treba crveni novčanik”.