Subota, 26.10.2024.

Svi je vole: Ivana Knol počela “paliti” i umove 

Srijeda, 17.01.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

​Nova objava Ivane Knol (31) ne samo da je zapalila društvene mreže, već je postavljenim pitanjem na njoj “zapalila” i nečije umove.

“Koliko veliko biste sanjali da znate da nećete podbaciti” upitala je Knolova svojih više od tri miliona Instagram pratilaca.

Pozirala je na balkonu u Majamiju, a na sebi je nosila crni badić. Naglasak je stavila na svoj savršeno definisan struk.

Ovo atraktivno izdanje pomalo se razlike od fotografija paparaca koji su je prošlog ljeta uhvatili u Marbelji u Španiji. Tada je u badiću prošetala plažom, a brojni su komentarisali kako Ivana izgleda nešto drugačije nego na fotkama koje sama objavljuje.

Knol već neko vrijeme ne živi u Hrvatskoj, već sreću pronalazi u Majamiju. Prošlog mjeseca požalila se na farmaceutske proizvode u SAD-u.

“Jednom sam popila neki sirup za gripu i oborio me da sam dva dana spavala kompletno sređena u haljini za Vanity Fair Oscar zabavu. Sada sam uzela tabletu za alergiju i jedva sam se probudila nakon 15 sati. Koji vrag? Amerikanci, od čega ste napravljeni?” začuđeno je tada pisala putem Instagram priča, prenose “24Sata”.