Subota, 26.10.2024.

UGLEDALA JANJUŠA NA VRATIMA: Ovako je Aneli reagovala, kad je mislila da je on ušao, prevarila se

Srijeda, 10.01.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Marko Janjušević Janjuš napustio je “Elitu” zbog smrti brata Mihaila Janjuševića u decembru, a njegova rijaliti simpatija Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bijele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod ljekara, pošto se posljednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne osjeća dobro. 

U međuvremenu Aneli ne prestaje da pati za njim, jer su se bez objašnjenja razdvojili u jeku ljubavi, ali ona sve vrijeme predosjeća da se dogodilo nešto poslije čega više ništa neće biti isto.

Međutim, Aneli je tokom sastanka doživjela šokantnu situaciju, a kamera je zabilježila njenu reakciju. Naime, njoj se u jednom trenutku učinilo kako Janjuša vidi na vratima Bijele kuće, ali to ipak nije bio on već njena cimerka Tamara. 

– Ko je ono? Ja sam se prepala, j*bote… Tamara TikTok je – govorila je Aneli. 

Ovaj momenat zabilježila je jedna njihova fan stranica, koja je to odmah podijelila na svom profilu, kako bi svima dokazali Anelinu ljubav prema bivšeg košarkašu, kao i veliku želju da se on vrati u takmičenje.

– Mislila Janjuš na vratima –  napisala je ta stranica.

Inače, kasnije tokom dana Aneli je priznala svojim cimerima kako joj Janjuš non stop dolazi u snove i da joj se svake noći javi dok spava. Veći dio publike se pita da li će i kada Aneli saznati zbog čega je Janjuš napustio imanje u Šimanovcima i da li će se vratiti.