Subota, 26.10.2024.

Lana Jurčević o svojoj borbi: Prognoze su nam bile nikakve

Nedjelja, 03.12.2023. | Magazin | Showbiz

Nakon dugog iščekivanja kraj novembra Lani Jurčević donio je ono što je najviše priželjkivala – prinovu. Pjevačica je po prvi put postala majka, a dijete je dobila s partnerom Filipom Kratofilom.

Ona se danas oglasila na društvenim mrežama gdje je objavila videosnimak nastao tokom trudničkog fotošutinga.

– Moja najdraža bića na jednom mjestu. U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo tačku na “i” na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život. Objavila sam napokon i blog “Moje putovanje” koji sam htjela napisati mjesecima – navela je Jurčević.

Naime, Lana je imala jako rizičnu trudnoću, a u blogu je otkrila kako četiri mjeseca ona i njen partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

– Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, “obične” suze radosnice i “obična trudnoća” – napisala je, između ostalog, na svom blogu.

Također, dodala je da je njihova porodica za trudnoću saznala nakon što je zbog komplikacija završila u bolnici.

– Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu – sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile – nikakve – dodala je.