Subota, 26.10.2024.

Nema se čime podičiti: Maja Marinković ocrnila Bilala Brajlovića

Četvrtak, 30.11.2023. | Magazin | Showbiz

Maja Marinković se u emisiji “Amidži šou” prisjetila nekadašnjih partnera, pa otkrila publici koji je bio najvatreniji, a koji najlošiji tokom vrele akcije.

Ona je nasmijala i publiku i gledaoce kad je objasnila da je njen bivši momak Filip Car najizdržljiviji kad su intimni odnosi u pitanju, a da Bilal Brajlović nije mogao da je zadovolji zbog malog penisa. Ona je pomenula i Marka Janjuševića Janjuša, s kojim se sada koška u “Eliti” na drugarski način, pa je rekla da je zadovoljna njegovim umijećem u krevetu.

Publika je najburnije reagirala kad je Marinković pomenula bivšeg dečka Bilala Brajlovića. Ona kaže da je najmanji seksualni užitak imala dok se s njim zabavljala, a sve zbog toga što je nije zadovoljavala veličina njegovog spolnog organa.

– Bilal je mnogo loš u seksu. U krevetu nimalo nije izdržljiv, ima mali penis, čak je i Jovana Tomić Matora upoznata s tim, jer su joj se neke djevojke s kojima je Bilal ranije bio požalile na isti problem. Ne bih da pričam previše o detaljima iz vremena kad smo se zabavljali, ali nisam bila zadovoljna. On će možda burno da reaguje na ovo što pričam, ali ne mogu da krijem i da se pravim da to nije istina – pričala je ona kroz smijeh.