Subota, 26.10.2024.

NINA ZBOG VIDEO KLIPA NA TIKTOKU IZGUBILA POSAO: SNIMILA SKEČ O KOLEGICAMA ZMIJAMA

Nedjelja, 26.11.2023. | Na mreži | Najnovije

Nikolina Čudić dolazi iz Zagreba, zadnje 3 godine je provela u Hvaru radeći u hotelu. Prije toga je živjela u New York-u i Londonu. Tiktokom se počela baviti u doba korone i brzo je dostigla veliku popularnost zbog specifičnosti videa i humora.

U iščekivanju kraja pandemije pokrenula je serijal na YouTube kanalu, otvorila profil na TokToku i Instagramu. Sve je krenulo sa „Šalterušom“, zatim je islijedila Amra iz Nju Džersija, Anica iz Berlina, a trenutno je aktuelna Slađa s brda. Svi ovi likovi omiljeni su u regionu.

– Od sadašnjeg posla na društvenim mrežama mogu solidno zaraditi. Najvažniji su sponzori. Ukoliko je u pitanju duža suradnja, mogu se zaraditi lijepi novci. U slučaju nekoliko dužih saradnji, znači dvije suradnje, naprimjer, možete osigurati dobru mjesečnu plaću. Ovisno o tome koliko tiktoker naplaćuje po videu – otkrila je Čudić.

Međutim da i nije sve tako divno i krasno otkrila infromaciju Nina da je zbog svojih video snimaka dobila otkaz na poslu.

“Zbog svojih video klipa sam dobila otkaz na poslu”

Nina ili u ovom slučaju “Slađa s brda” snimala je skeč o kolegicama zmijama. Nazvala ih je zmija 1, zmija 2, zmija 3. Pravim kolegicama se to nije svidjelo, pa su joj dale otkaz.

Video u kojem objašnjava razloge otpuštanja pogledajte OVDJE.