Nedjelja, 27.10.2024.

Kćerka Dade Polumente hitno operisana: “Živote moj mili, sjedim u praznoj sobi u bolnici…”

Srijeda, 25.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon duže diskografske pauze, Denial Ahmetović se vraća u punom sjaju na muzičku scenu. I to duetom, emotivnom baladom, koju je snimio s crnogorskim pjevačem Dadom Polumentom.

-Ukrstili smo glasove u jedan. Drugovi sa sličnim pogledom na život. Poznajemo se kratko, a sada živimo zauvijek kroz našu pjesmu – rekao nam je Denial jučer, dodajući kako će premijera pjesme biti danas održana.

No, tim povodom oglasio se Dado Polumenta.

-Nažalost, zbog hitne Aleine operacije slijepog crijeva prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana. Novi datum izlaska albuma ćemo naknadno objaviti – napisao je Dado kojem je trenutno prioriret oporavak kćerkice.

Oglasila se i njegova supruga Ivona koja je na storiju objavila kćerkinu fotografiju uz koju je napisala.

– Živote moj mili, sjedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te prije sedam godina donijela na ovaj svijet. Eto, šta ti je život. Ti si naša najhrabrija djevojčica, ti si naš pobjednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne. Srećan rođendan snago moja i najveća ljubavi – napisala je Ivona na svom Instagram profilu.