Nedjelja, 27.10.2024.

Ana Nikolić objavila prepisku sa Rastom: Ti si jedan emotivni invalid

Nedjelja, 15.10.2023. | Muzika | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Ana Nikolić objavila je prepiske sa bivšim suprugom Rastom u kojima se vidi da su njihovi porodični odnosi narušeni. Kako smo mogli da zaključimo iz poruke, Ana je tražila novac od njega, prijetila njegovim roditeljima, a on je rekao da joj novac neće dati nikada.

Poruku prenosimo u cjelelosti, kao i Anin odgovor, a vi sami prosudite šta se dešava između bivših supružnika koji su do skoro bili u koretnim odnosima zbog kćerke.

-U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si provela na „liječenju“ i otkazivala samo jer si ljenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa, jer nakon prijetnje mojim roditeljima, slanja onog sramnog klipa sa Vučićem, možemo samo na sud. Nego pazi ti da se slučajno ne okrene u „zanemarivanje djeteta“, a to je krivično djelo i ide se u zatvor. Prestani da se ložiš više, jer smo se toliko us**li na tvoje prijetnje, a sad lijepo odje*i – napisao je Rasta Ani.

Ona je zatim u objavi napisala da trpi ovo zlostavljanje od strane njega više od šest godina, a pomenula je to što je bio na robiji i njegove navodne veze sa kriminalnom grupom.