Nedjelja, 27.10.2024.

“Ovo nije ni Sting uspio!” Aleksandra Prijović završila u hrvatskom Dnevniku: Čudimo se ko je ona?!

Srijeda, 04.10.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Showbiz

Nakon tri uzastopna koncerta u Beogradu, pjevačica Aleksandra Prijović objavila je danas da je rasprodala i tri Arene u Zagrebu, dok je u prodaju pustila karte i za četvrti.

Tim povodom folk zvijezda završila je u hrvatskom Dnevniku, gdje je emitovan prilog o njenom enermnom uspjehu.

– Više od 50.000 ljudi u Zagrebu želi da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pjevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspjelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? – rekli su spikeri u Dnevniku hrvatske televizije Nova.

Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pjevati u zagrebačkoj Areni -istakli su u prilogu, dok je Aleksandra izjavu dala samo za Extra FM radio.

-Za mene, moje saradnike i najbliže prijatelje je bio šok i nakon što smo jako brzo rasprodali prvu Arenu. Kad se desila druga, niko nije mogao da vjeruje,ja prva nisam. Sve je moguće, tako da zamislite kako smo se osjećali kad smo otvorili i treću Arenu- istakla je Aleksandra, a nakon toga upitali su Zagrepčane šta misle o njoj.

Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspjela sam rezervisati karte“, „To je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte, inače se čudimo ko je ona“, „Nije da slušam, ali jako je popularna među mlađima i starijima, ne čudi me zapravo ovaj njen uspjeh“, rekli su građani Zagreba u prilogu informativne emisije.

Muzički kritičar, Goran Muščet komentirao je da Sting nije uspio napuniti Arenu, za razliku od Aleksandre koja ima tri, dodavši kako ga to zapravo nije iznenadilo jer takva vrsta muzike u ovim krajevima uvijek prolazi.

Video pogledajte OVDJE.