Nedjelja, 27.10.2024.

Neda Ukraden javila se iz svog doma u opuštenom izdanju, a do izražaja je došla njena kuhinja, pogledajte kako ju je uredila!

Nedjelja, 10.09.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Neda Ukraden na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz vlastite kuhinje koju je uredila u modernom bijelom tonu.

Osim sjajnih kuhinjskih elemenata, Neda ima i veliki kuhinjski otok, a pokraj njega je pozirala u plavoj haljini bez trunke šminke. Ispred nje se nalazila velika kutija s ubranim grožđem, a otkrila je da je ubrano u njenom rodnom imotskom kraju.

”Nema ljepšeg. Okusi zavičaja u rodnoj grudi. Uživajte, mila moja”, ”To je naš kraj”, ”Prelijepo draga Neda”, pisali su joj pratitelji.

Posljednjih nekoliko sedmica, Neda je boravila u svojoj kući u Boki Kotorskoj.

– Kad imate kuću, potrebno je puno rada. Uvijek ima neke obnove, biljke također treba održavati. Sada su na redu crijepovi u dvorištu. Uživala sam. Za mene je to aktivan odmor, objasnila je Neda.

Pjevačica je rođena u Imotskom i tamo je živjela do svoje druge godine, a tokom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.