Nedjelja, 27.10.2024.

Vlado Georgiev vrijeđao Jadranku Kosor: Ona je radioaktivna ksenofobična budaletina

Utorak, 05.09.2023. | Na mreži | Najnovije

Vlado Georgiev je na društvenim mrežama izvrijeđao Jadranku Kosor zato što je kritikovala predsjednika Crne Gore Jakova Miletića.

– Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?, napisala je na Twitteru.

Georgiev joj je ubrzo odgovorio na ovaj tvit.

– Gospođo Kosor… Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane se-ete po Twitteru… Jer baš se-ete, a baš ste nebitni…, naveo je.

Kosor se zatim opet oglasila te crnogorskog pjevača nazvala botom.

– Uzbunili se botovi razni. Do blocka, samo da vide pametni na lajni, napisala je.

On ju je nastavio vrijeđati, a njegovo ponašanje iznenadilo je mnoge korisnike spomenute društvene mreže.

– Zaključio bih ovo večer konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioaktivna ksfenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga je napala Jakova Milatovića i našu Crnu Goru, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruke za laku noć: umjesto da ćutite – vi se-ete. Ln, napisao je.

Ona je zatim napisala da žali sve koji ga podržavaju u prostakluku.

– Običan bot iz susjedne države, jadan i nemoćan. Ovo citiram kao podsjetnik na svjetlosne godine koje nas dijele. Prije blokiranja, objavila je.

Vlado Georgiev prijetio novinaru koji je pitao za njegov privatni biznis: Tražit ću te po gradu Podsjećamo, pjevač je u aprilu ove godine vrijeđao novinara portala Nova.rs nakon što ga je pitao za njegov privatni biznis o kojem javnost do sada nije znala. Naime, spomenuti portal najprije je objavio da je Georgiev 2020. godine otvorio firmu Dunav Cargo, koja se bavi riječnim prevozom tereta.

Klix