Ponedjeljak, 28.10.2024.

Emotivna ispovijest Danijele Martinović šokirala javnost: Bivši partneri planirali dijete, a onda je uslijedio obrt

Subota, 26.08.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Već dvije i po godine priča se i piše o Petru Grašu i njegovoj odluci da nakon prekida veze s Danijelom Martinović otpočne romansu s daleko mlađom ljepoticom, kćerkom svoga prijatelja Tončija Huljića.

U očima javnosti pjevačica je već prvoga dana po saznanju da je Grašo nastavio život s Hanom okarakterisana kao žrtva, a muzičar kao loš momak koji je svoju voljenu tek tako ostavio poslije dvije i po decenije planiranja budućnosti.

Ko je koga zapravo tu napustio, koji su razlozi raskida javnost vrlo vjerovatno nikada neće doznati, ipak djelić onoga što se među bivšim ljubavnicima dešavalo, svega dvije godine prije raskida, može se zaključiti na osnovu teksta u kom stoji ispovijest Danijele Martinović.

Pop zvezda pričala je tada o njenoj i Grašovoj želji da se ostvare u ulozi roditelja.

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

– Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije.

Ova ispovijest Danijele Martinović, zapravo planovi za roditeljstvo s Grašom, dospjeli su još jednom do medija i svi su ostali ganuti.