Ponedjeljak, 28.10.2024.

Merlin o kontroverzama koje ga prate: Kad bi snimili film o meni, sigurno ne bi bio dosadan

Subota, 12.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Jedna od glavnih tema u svijetu domaćeg džet-seta ovih dana je to što je pjevač Dino Merlin u rekordnom roku rasprodao tri novembarska koncerta u Beogradskoj areni i zakazao četvrti.

I dok se nagađa šta će to prirediti srbijanskoj publici, Merlin je samo malo zagolicao maštu fanovima.

– U prošlosti sam imao čast da imam duete s Vesnom Zmijanac i Željkom Joksimovićem, imao sam te drage kolege i kao goste na koncertima. Ovaj put je set lista malo drugačija, ali ostavimo nešto i za novembar – rekao je Dino.

Snimljen je film nazvan po njegovom hitu “Jorgovani” i tu pjesmu otpevat će glumci Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić uz trubače, pjevač je otkrio da li mu se dopada taj izbor.

– Moj prijatelj Zoran Janković je kontaktirao sa mnom u vezi s tim i radujem se da čujem kako su “Jorgovani” zamirisali u tom filmu – istakao je pjevač.

Na pitanje da li bi dao da dozvolu da se snimi film o njegovom životu, Dino Merlin je rekao:

– Zavisi o tome ko bi to radio, zavisi od scenarija, od režisera, ali sudeći po svim kontroverzama koje me cio život prate, to sigurno ne bi bio dosadan film – rekao je Merlin, a na pitanje ko bi mogao da igra glavnu ulogu, odnosno njega, dodao je…

– Ma pojma nemam, ali na vrhu uvijek ima mjesta. Leonardo Dikaprio ili Kevin Kostner, a moju suprugu Amelu Kejt Winslet – istakao je pjevač za Kurir.