Srijeda, 23.10.2024.

Muzur poručio SDA: U strahu za svoje fotelje konačno ste počeli da radite za javno dobro

Petak, 02.10.2020. | Na mreži | Najnovije

Nermin Muzur, član Naroda i pravde, kandidat stranaka tzv. četvorke za načelnika općine Ilidža, je na svom Facebook profilu podijelio dvije fotografije kojima je pokazao zbog čega se on zapravo bavi politikom i zašto je prihvatio kandidaturu za načelnika Općine Ilidža.

Molim vas pogledajte ove dvije slike

Zbog ovakvih stvari se bavim politikom, zbog ovakvih stvari sam prihvatio kandidaturu za načelnika Općine Ilidža!

16.09.2020. godine sam sa svojim kolegama obišao naše komšije u Otesu-Sastavci i razgovarali o problemima. Jedan od problema pored vode, kanalizacije, deponija smeća je i problem puta. Otežana je komunikacija, makadamski put u jako lošem stanju. U razgovoru sam im rekao, kad nas vide da smo razgovarali možda vam dođu i do izbora i urade nešto. OBISTINILO SE

Besmisao politike na Ilidži i potvrda da nema sistema i sistemske brige o stanovništvu se evo potvrdila. Fikret Prevljak predsjednik SDA Ilidža skoro 10 godina nije došao i nije ga bila briga za našim komšijama na Sastavcima evo sad je naredio JP Ilidža da sanira put kako bi valjda zaradio koji glas. Samo je potvrdio da se za sve probleme i prethodnih skoro 10 godina pitao, pitajte ga zašto ih nije do sad rješavao?

Najveća pobjeda i prije one izborne koja će biti 15.11.2020. godine je da smo vas natjerali da razgovarate sa našim komšijama i u strahu za svoje fotelje ste počeli raditi nesto i za javno dobro. Tjerat ćemo vas da radite i pričate sa narodom do izbora, a poslije izbora ćemo vas natjerati da gledate kako se radi u interesu građana. Ilidža može bolje. Ilidža jednakih, a ne povlaštenih stanovnika!

https://www.facebook.com/309631876461655/posts/791512544940250/