Nedjelja, 27.10.2024.

(VIDEO) Žena se vratila s godišnjeg, otišla u wc, a tamo je dočekala – zmija!

Četvrtak, 10.08.2023. | Na mreži | Najnovije

Kad se vratimo kući s godišnjeg odmora, neke stvari očekujemo – prašinu po stanu, neotvorene račune u sandučiću, ustajao zrak… No, većina nas, otključavajući ulazna vrata i gurajući kofer unutra, ne očekuje zmiju, a posebno ne da će je dočekati u zahodu.

Michelle Lespron iz Tucsona u Arizoni nije imala sreće pri povratku s odmora. Ušavši u stan, požurila je na wc. No, čim je digla dasku, panično je zavrištala. Sigurno je da je i stvorenje u njenoj školjci imalo sličnu paničnu reakciju. Unutra je, naime, bila zmija. Zbog toga je žena uspaničeno pobjegla van. Kad se malo smirila, pozvala je pomoć.

Stručnjak iz Rattlesnake Solutionsa, koji je odmah došao, utvrdio je da se, na svu sreću, ne radi o otrovnici. No, namučila ga je: dolazio je tri dana kako bi je ulovio. Nije sve prošlo lako i jednostavno, jer ga je zmija ugrizla dok ju je izvlačio iz wc školjke. Naravno, nije bila sretna što je netko deložira iz ugodnog smještaja.

Riječ je o zmiji šibarici (Masticophis flagellum) koja je pravo malo čudo prirode: jede ona čegrtuše, penje se na stabla, kuće i zapravo, jednostavno, radi sve što joj padne na pamet. No, nije baš sklona zavlačenju u wc školjke, tako da je ovo bio neobičan slučaj.Što se Michelle tiče, ona više ne ide na wc u mraku, dobro pregleda zahodsku školjku prije nego sjedne na nju i, za svaki slučaj, pusti vodu nekoliko puta prije nego sjedne.