Petak, 25.10.2024.

Turistkinja nakon posjeta Dubrovniku: “Ove tri greške treba izbjegavati u Hrvatskoj”

Utorak, 08.08.2023. | Lifestyle | Najnovije

TIKTOKERICA Melany na toj je društvenoj mreži objavila video u kojem je nabrojila tri pogreške koje treba izbjeći prilikom posjeta Hrvatskoj.

Inače radi kao savjetnica u jednom tvrtki, a kako je ispričala na TikToku, tijekom godišnjeg odmora puno putuje. Nedavno je posjetila i Dubrovnik. Ako je suditi prema njezinim objavama, ovoj se tiktokerici boravak u Hrvatskoj doista svidio.

“Kad dođete u Hrvatsku, nemojte samo biti u istom gradu. Hrvatska je prekrasna, svaki grad i svako mjesto ima drugačiju vibru. Ako želite luksuzniji odmor, savjetovala bih vam da posjetite Dubrovnik. Ako pak želite uživati u noćnom životu, onda je za vas idealan Split. S druge strane, ako vam samo treba malo odmora u gradu, onda je za vas Zagreb”, započela je.

“Pod broj dva – nemojte izbjegavati otoke. Hrvatska ima puno prekrasnih otoka koje jednostavno morate posjetiti. To je super iskustvo. Ja sam bila na Lopudu i bilo mi je prekrasno. Poput raja na zemlji”, dodala je tiktokerica.

“I pod broj tri. Nemojte pogriješiti i ne posjetiti ostale zemlje dok boravite u Hrvatskoj. Blizu su Crna Gora, Bosna i Hercegovina te Slovenija. Do tamo se jako jednostavno dolazi. Ja sam bila u Crnoj Gori, bilo je odlično”, zaključila je tiktokerica.

Inače, Melany je nakon boravka u Hrvatskoj ljetovanje nastavila u Miamiju.