Ponedjeljak, 28.10.2024.

Nova svađa na estradi? Zaratile Ivana Nikolić i Sandra Afrika oko dječka

Subota, 05.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Nedavno se u medijima pojavila vijest da je Ivana Nikolić u vezi sa bivšim dkečkom svoje koleginice Sandre Afrike, fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Nakon što se Sandra oglasila i otkrila neke detalje iz privatnog života bivše Uraganke, sada se oglasila i sama Ivana i istakla da one nisu drugarice.

Nikolićeva je dodala i da su se samo upoznale, ali da se ne druže, a onda brutalno rekla svoje mišljenje o svemu tome.

– Ona i ja nismo drugarice. Privatno se nismo družile, upoznale smo se, ali nismo drugarice. Ne mogu da se posvađam sa nekim koga ne poznajem, ali ni da komentarišem nekoga sa kim se ne družim privatno i ko nije moj prijatelj, ako im treba da se pakuju takve priče samo naprijed- rekla je Nikolićeva.

Podsetimo, Nikolićeva je rekla da je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a poslije toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je bivša pripadnica popularne grupe demantovala.

– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gdje je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – jasno je rekla Nikolićeva.