Ponedjeljak, 28.10.2024.

Prekinuo šutnju! VLADIMIR TOMOVIĆ postavio uslov za ulazak u “ZADRUGU 7 ELITE”

Srijeda, 02.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Bivši učesnik Zadruge, Vladimir Tomović, poznat je po svom britkom jeziku. Otkako je napustio rijaliti Vladimir je proredio javna pojavljivanja i posvetio se porodičnom biznisu koji je izgradio na vlastitom imanju.

Tomović je iskreno priznao sve o odnosu s Ivanom Aleksić, ali i šta misli o novoj sezoni rijalitija ”Zadruga 7 Elite”.

– Nisam se dugo video sa Ivanom, o njoj mislim sve najbolje, jednu ružnu riječ za tu ženu nemam da kažem i to je to – rekao je on, a onda je i javnosti priznao šta ga može privući da uđe u Zadrugu 7 Elite.

– Kada su rijalitiji u pitanju postoji samo jedan uvjet, a to je novac. Novac unaprijed, novac u mojoj kući, tako da ja dok ne dobijem novac unaprijed i da bude u mojoj kući ne zanima me rijaliti. Nisam spreman mentalno za rijaliti. Nikada ne znaš šta te čeka i kakva psihijatrija je tamo u pitanju jer tamo normalni ljudi ne ulaze. Daleko od toga, spreman sam da pričamo iskreno o svemu. Spreman sam s bilo kim da se suočim. Ako sam grešan, grešan sam, pružit ću ruku izvinit ću se nikakav problem. Sa svakim čovjekom iz svoje prošlosti sam spreman da se suočim da kažem da možda sam tu pogriješio, izvini. Ljudski je izviniti se. Nisam od onih koji će do kraja života da udara glavom o zid i da prije udarim glavom o zid nego da kažem izvini. Spreman za susret sa svakim, da – izjavio je Tomović za Telegraf.