Ponedjeljak, 28.10.2024.

UHVAĆENA JE! Ekskluzivni snimci žene Zdravka Čolića iz Crne Gore!

Utorak, 01.08.2023. | Najnovije | Showbiz

Supruga Zdravka Čolića došla je s njim u Crnu Goru, a ekipa Telegrafa snimila je Aleksandru, što su ujedno i njeni prvi snimci u javnosti poslije mnogo godina.

Aleksandru su novinari zapazili u kafiću jednog hotela, dok je sjedila sa saradnicima svog supruga, koji je 30. jula, imao nastup u budvanskoj diskoteci Top Hill.

Aleksandra i Zdravko u braku su od 2001. godine, a u braku su dobili kćerke Unu i Laru. Inače, Zdravko je jednom prilikom objasnio i zbog čega se Aleksandra ne pojavljuje u javnosti.

– Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prijekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pjevali, nikad nisi mogao vidjeti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Ja stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to voljela, ali nikada joj to nije bilo važno – kazao je Čolić svojevremeno za hrvatsku Gloriju.