Ponedjeljak, 28.10.2024.

NIJE GA SE RIJEŠILA: Tanja Savić ponovo prolazi pakao zbog bivšeg muža

Petak, 28.07.2023. | Najnovije | Showbiz

Tanja Savić po svemu sudeći, ni poslije razvoda ne može da presiječe sve spone sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem, pa joj malo po malo pravi probleme čak iz Australije.

Naime, kako pišu mediji, zbog njegovih dugova, Tanju u Srbiji sad jure kamataši pošto ih je navodno, on obavijestio da će njegova bivša supruga sve to regulisati.

– Dušan je Tanji priredio toliko stresova u životu da ona još uvijek ne može da se oporavi. On ne planira da se vraća u Srbiju, dole živi bahato, provodi se, a čovjeku iz Srbije od kog je dole pozajmio novac je rekao da se Tanji obrati za pare. Ja ne shvatam kako mu nije dosta, em joj je pokrao sav novac kada je sinove odveo za Australiju bez njene saglasnosti, em joj je ostavio ogromne dugove, a sad joj i ovo tovari na leđa. Sada nju treba da jure kamataši da im vrati oko 50.000 eura – govori izvor za Svet, pa nastavlja:

– Ona taj novac nema, a i da ima, nije ga ona uzela. Dušan pak, tvdi da ne zna o čemu se radi, da to nema veze sa njim, da su to gluposti i tračevi, i da to neko izmišlja kako bi se on ocrnio, a Tanja predstavila kao mučenica i svetica. Znajući Tanju, ona ni mrava ne bi zgazila! Ma, ona ne smije ni da priča roditeljima šta joj se dešava i šta joj Dušan i dalje priređuje. Ne smije da im pravi stresove, u godinama su ljudi, majka ima šećer, otac isto nije zdrav… Samo sestra Bilja sve zna, ona se od nje ne odvaja. Dušan je tamo našao djevojku, planira i da se ženi, ali hrani se time da uništava Tanju – zaključuje izvor za pomenuti medij.