Ponedjeljak, 28.10.2024.

Ivana Knoll partijala s košarkašem Shaquilleom O’Nealom: Toliko je visok da ne stane u fotku

Petak, 28.07.2023. | Najnovije | Showbiz

Ivana se sada nalazi na grčkom Mykonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima, a ‘zapalila’ je i noćni klub u društvu penzionisanog košarkaša Shaquillea O’Neala (51).

Hrvatska najvatrenija navijačica Ivana Knoll (30) svoje obožavatelje često oduševljava svojim vrućim izdanjima, a osim predanog navijanja za reprezentaciju u posljednje vrijeme puno i putuje te promovira svoju kolekciju kupaćih kostima. Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, koje se odvilo prošle zime, Ivana je otišla u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima. 

Iz Miamija se vratila kako bi podržala vatrene u Ligi nacija, a zatim se uputila na Ibizu gdje se družila s brojnim poznatima. Samo neka od imena kojima je u kanadska DJ-ica Blondish i mlada zvijezda Cityja, nogometa Erling Haaland (22). Nakon Ibize uživala je u Cannesu, a sada se nalazi na grčkom Mykonosu gdje se nastavila družiti s mnogim poznatim licima. Zapalila je i noćni klub u društvu penzionisanog košarkaša Shaquillea O’Neala (51). 

– Shaq ne stane u fotografiju – napisala je Knoll uz objavu na kojoj pozira kraj košarkaša višeg od dva metra. Knoll je također snimila košarkaša kako pozdravlja posjetitelje kluba s pozornice. 

– Oboje ste nevjerovatni i velike poznate face – napisao je Ivanin obožavatelj. 

Atraktivna Ivana nosila je rupičasti top s prorezima koji je jedva obuzdao njezin bujni dekolte, a košarkaš je bio u sivoj potkošulji. Ako je suditi po njezinim objavama, prije nego što je zaplesala u noćnom klubu, Ivana je dan provela sunčajući se uz bazen.

–  Ja sam stigla, ali moja prtljaga nije. Svaki let ista priča. Što se događa? – napisala je uzrujana Ivana.