Ponedjeljak, 28.10.2024.

Eva Ras PRETUČENA U 83. GODINI: Unutrašnje krvarenje nije prestalo! ŠOK DETALJI!

Četvrtak, 27.07.2023. | Film | Showbiz

Legendarna glumica Eva Ras, oduvjek je važila za nekoga ko otvoreno govori o svemu što se u njenom životu događa i nikada nije skrivala čak i one loše epizode koje su se u njenom životu javljale. Govorila je o svom lošem zdravstvenom stanju i borbi s karcinomom kojem ne dozvoljava da kontroliše njen život, naprotiv.

Najnovijim obraćanjem za javnost putem svog Facebook naloga je zabrinula sve koji je vole i poštuju. Izazvana je lavina komentara, ali i bojazan za čuvenu glumicu, njeno zdravlje pa i sam život. Evo o čemu je zapravo riječ.

– Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesretan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me s uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namjerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one šute i na setu, gaze i profesionalizam, ja im mutim um – započela je Eva stravičnu ispovijest.

– Deseti je dan od atentata na mene i još uvijek se nisam oporavila. Unutrašnje krvarenje nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi, ako su mogle da unakaze na takav način staricu od 83 godine – napisala je Eva jutros status putem svog profila.

– Poslije stampeda na nedužnu staricu sljedeće noći sam sretnoizbjegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne smije da bude povrijeđen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povrijeđivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici… – zaključila je Eva Ras.

Nakon jezive ispovjesti glumice, svako ko je pročitao njene objave nije ostao imun, te joj je upućen niz riječi podrške. Eva hrabro staje na put svakome ko je nasilnik i uvijek stoji na strani istine. Zbog svega navedenog, vjerujemo da će epilog ove priče ipak biti pozitivan po nju.