Utorak, 29.10.2024.

Otkriven razlog zašto je najlepši holivudski par pukao: Istina će vam slomiti srce

Utorak, 25.07.2023. | Magazin | Showbiz

Kao bomba odjeknula je vijest da se jedan od najljepših parova u Holivudu, Sofija Vergara i Džo Manganijelo, razvode. Nakon sedam godina braka, Sofija i Džo stavili su tačku na odnos, a proceduru za razvod pokrenuo je – Džo.

Iako se spekuliralo da je nevjerstvo razlog njihovog rastanka, istina je potpuno drugačija. Naime, Džo je oduvijek želio da se ostvari kao otac, i njegova osjećanja povodom roditeljstva bila su sve jača kako je vrijeme odmicalo. Sofija, koja ima sina Manola, nije željela više djece.

Nejasno je šta je Vergara mislila o potomstvu kada su se ona i Džo uzeli u novembru 2015., ali jedan od izvora tvrdi da je bila otvorena ka ideji da ima još djece. Insajder je rekao da je ovo neslaganje u vezi pravi razlog za razlaz, napominjući da su „nepomirljive razlike“ koje je Manganijelo naveo u svom zahtjevu za razvod – koju je podnio u srijedu – tačne.

Latino glumica je upoznala Džoija Manganijela 2014., a godinu dana kasnije su se i vjenčali. Kako je i sama nekoliko puta isticala, jedino za čim žali u životu jeste činjenica da ga nije upoznala prije.

Podsjetimo, Sofija iza sebe ima jedan brak – udala se za Džoa Gonzalesa kada je imala 19 godina. Taj brak potrajao je dvije godine.