Ponedjeljak, 28.10.2024.

FATIMA POLJUPCEM “OŽIVJELA” ŠEFKETA: Moj Šeki zavro očima gore, izvukao jezik…

Ponedjeljak, 10.07.2023. | Na mreži | Najnovije | Zanimljivosti

Da prava ljubav ne može da zakasni pokazuju i Šefket i Fatima Šemić iz Gradačca koji su nedavno proslavili 30 godina braka. Oni su godišnjicu braka proslavili u krugu najbližih prijatelja, a kako kažu i danas se isto vole kao prvog dana.

U sjajnom oprilogu Tatavrada TV, ističu da sreće nisu imali u ljubavi prije nego što su se sreli. Oboje iza sebe imaju brakove, ali ti brakovi, za razliku od ovog, nisu bili ispunjeni tolikom srećom. U njihovih 30 godina sažeto je mnoštvo radosti, ali i zanimljivih trenutaka. Možda i najzanimljiviji je onaj kada je Fatima poljupcem “oživjela” Šefketa.

-On je kosio, a ja otišla u baštu kopati… Vidim ja zaustavi se trimer, ne radi. Ja sam dole radila i kao da mi Bog reče: ‘Idi Fatima, Šeki hoće da umre – krenula je svoju priču Fatima.

-Ja sam odozdo došla i ja vidim on tri puta uzdahuje i vidim zadro očima gore i isplazio jezik, upo na zid. ‘Šeki, Šeki’, vičem ja – rekla je Fatima.

Kaže da je od straha počela da plače u tom momentu, ali je ipak uspjela da zadrži prisebnost i pokuša pomoći Šefiku..

-Kiselu sam imala. Počela sam da ga masiram i trljam po licu. Dajem mu vještačko – ništa. On ne diše. A ja, usta na usta. To je bila žvalja, žvalja i moj Šeki progleda, živa istina – kroz smijeh se prisjetila.

Potom je ozbiljno ispričala da ga je malo udarila u stomak ne bi li povratio vazduh. Pogledajte u videu njihovu ispovijest.