Subota, 26.10.2024.

Večeras je supermjesec i donosi velike promjene

Ponedjeljak, 03.07.2023. | Lifestyle | Najnovije | Zanimljivosti

Pun Mjesec u Jarcu dolazi 3. jula i sa sobom nosi brojne izazove. Za neke znakove horoskopa će biti prekretnica u životu. Neki će moći da razjasne ono što više ne funkcioniše i nastave dalje i da preuzmu odgovornost.

Moglo bi se zaključiti da nas Svemir potiče da činimo teške stvari, ali i obećava da ćemo biti prijatno nagrađeni kada to učinimo. Stoga je ovo savršen trenutak za pronalaženje discipline potrebne za postizanje ciljeva kojima težimo. Oni koji mudro koriste moći punog Mjeseca, mogu lako savladati prepreke, suočiti se s izazovima i ostvariti bilo koji cilj da žele.

Kada je pun Mjesec u Jarcu, astrolozi savjetuju da se uhvatite u koštac s problemima, posebno jer bi potencijalne nagrade rezultirale pronalaženjem višeg sklada ili većeg osjećaja blagostanja i sreće.

Možete ga iskoristiti i da završite ispit koji će vam povećati šanse za posao, posvetiti se dubljem putu ozdravljenja ili imati onaj težak razgovor s članom porodice koji ste dugo odlagali, kada ćete na miran način riješiti problem.

On nas podsjeća na to da imamo i snagu i intuiciju da savladamo sve prepreke koje se nađu na putu. Jupiter je također planeta ekspanzije, ali su ga stari astrolozi smatrali planetom darova i sreće. Jupiterova sreća može biti na vašoj strani pod ovim punim Mjesecom, zato je obavezno iskoristite.

3. juli 2023. obećava da će biti prilično težak dan ako nepravilno raspodijelite energiju. Bolje je ostaviti sve i posvetiti vrijeme sebi. Dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite i onda definitivno nećete biti u opasnosti.