Ponedjeljak, 28.10.2024.

Kakav šamar za rođenog Splićanina: Konobarica njega i trudnu ženu izbacila iz restorana u centru grada

Nedjelja, 02.07.2023. | Na mreži | Najnovije

Jedan Splićanin (podaci poznati redakciji Dalmacije Danas) na društvenim mrežama se požalio da je doživio vrlo neugodno iskustvo u jednoj caffe restoranu u centru grada.

“Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu!”

Naime, kako on tvrdi, izbačeni su on, trudna žena i curica iz jednog caffe restorana jer nisu htjeli ništa naručiti za jesti, nego su samo odlučili popiti brzinsko piće.

Evo što je otkrio na društvenim mrežama, prenosimo vam u cijelosti i autentičnosti njegovu poruku koju je objavio na Facebooku:

“Trudna, ne može više šetati”

“Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon dva mjeseca što nisam bio u centru Splita, odemo nas troje prošetati. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučimo sjesti na piće u caffe i restoran. Sjednemo na stol na kojem je cjenik s pićem. Nakon što je konobarica došla do nas i na engleskom nas pitala što ćemo jesti, mi na hrvatskom odgovorimo da ćemo samo popiti piće. Konobarica kaže da možemo ostati samo ako ćemo jesti. Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više šetati. Ona ode do voditelja i vrati se i kaže “NE MOŽE!” Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci. Zapitajte se sami za sebe što ste i kakvi ste kad zbog par eura izbacite trudnicu i curicu od dvije godine”, napisao je na Facebooku.