Utorak, 29.10.2024.

Okršaj Gorice Dodik i Dragana Vučićevića, urednika Informera: “Sram, bre, tebe bilo, stali ste na stranu antisrpskog ološa”

Subota, 13.05.2023. | Na mreži | Najnovije | Vijesti

Na Twitteru je jučer došlo do brutalnog sukoba između Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika, predsjednika RS i Dragana Vučićevića, urednika tabloida “Informer”. 

– Sram te bilo Dragane J. Vučićeviću! SRAM TE BILO – napisala je Gorica Dodik, pa nastavila:

– Skupljaj poene na nekome drugom, vjeruj mi da se tvoj način rada gadi mnogima iz tvog okruženja, ne trpaj nas u taj koš.

Njegovu porodicu popljuješ sa zadovoljstvom. Jel’ misliš da ćeš se tako dodvoriti Vučiću?! Nećeš, jer i on zna kao i Milorad kakva sve gamad oko njih koriste svaki trenutak da zavade njih dvojicu. Pokušao si jednom da nas ocrniš u svojim novinama, dosta više.

A onda je Vučićević, ni časa ne gubeći, odgovorio Gorici.

– Sram, bre, tebe bilo. Vi ste svojom televizijom stali na stranu najgoreg antisrpskog ološa! Dosta je više vaših laži i prevara – odgovorio je urednik Informera.

Gorica mu je opet replicirala.

– O čemu ti čovječe pričaš, urazumi se jednom i prestani miješati bilo koga od Dodika u stvari sa kojima nemaju veze. Kakve su ovo gluposti o policiji koja je tukla narod, o frekvenciji N1 koja pljuje Dodika svakodnevno i više od svih. 

avaz/press