Subota, 26.10.2024.

Visoka je 176 cm, ima 90 kg i nema privlačnije od nje na svijetu: Ashley Graham dobila titulu o kojoj maštaju mnoge ljepotice

Nedjelja, 23.04.2023. | Lifestyle | Najnovije | Vijesti

Ešli Grejem, čuvena plus sajz manekenka našla se na vrhu Maksimove liste „100 najseksipilnijih žena“ ove godine, pobjedivši imena poput Margot Robi i Ane de Armas.

Ešli Grejem krasi naslovnicu Maksimovog izdanja „Hot 100” kao „najseksi žena na svijetu”. Za ovo specijalno fotografisanje ona je ponijela “goli” veš i prelijepi ogrtač ukrašen perjem.

Ova 35-godišnja mama troje dece pobjedila je velika imena poput Margot Robi, Kara Delevinj, Ane de Armas i Doja Ket za prvo mjesto na listi ovog časopisa, prateći stope prošlogodišnjeg broja 1, golferice Pejdž Spiranac.

Grejem je isprobala niz drugih odjevnih kombinacija za svoju naslovnicu, uključujući prozirnu crnu haljinu od čipke Kristijana Sirijana i šljašteću suknju sa volanima.

Ona je takođe ponijela i prelijepo Reformation odelo upareno sa grudnjakom iz sopstvene kolekcije Ašli Graham.

Grejem – koju je Maksim proglasio „kraljicom oblina” – rekla je časopisu da se njeno tijelo, kao i svako drugo, “uvijek mijenja” i “uvijek razvija.

Prvi put kada sam bila na naslovnoj strani Maksima nisam imala troje djece, a ovog puta imam tri male bebe – rekla je ona.

– To vas tjera da zapamtite da se seksepil nalazi u u svim oblicima i veličinama – nastavio je autor “Novog modela”.

– Uvijek sam to pričala, ali nakon što sam vidjela da se moje tijelo toliko promjenilo nakon što imam troje djece jedan do drugog, teško mi je da prihvatim svoje tjelo i gdje sam, i kako izgleda novo i drugačije. Pa hvala, Maksime! – rekla je ona.

blic/press