Ponedjeljak, 28.10.2024.

NATALIJA ima 102 KILOGRAMA i nijedan gram SALA – OVAKVO TIJELO NIKADA NISTE VIDJELI: Ima BICEPS OD POLA METRA – veći i od muža Vladimira, a njene mJere PRKOSE RAZUMU

Petak, 14.10.2022. | Lifestyle | Na mreži | Najnovije

Ovu 31-godišnjakinju iz grada Čita znaju i kao “ruska Amazonka”, a vrlo je popularna na društvenim mrežama, prije svega zbog specifične pojave i zaista nevjerovatnog izgleda tela.

Nataliju na Instagramu prati više od milion ljudi, a ona nerijetko dijeli fotografije svoje nabildovane figure i isklesanih mišića, ali i detalje iz privatnog života.

Ona je u svijet bodibildinga ušla još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i otpočela sa profesionalnim nadmetanjima. “Nisam sanjala o karijeru profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju”, prisetila se brineta.

Ova dama ima impoznante mjere – visoka je 173 centimetra, a brojka na vagi varira između 90 i 102 kilograma, u zavisnost da li se sprema za takmičenje ili ne. Obim njenog bicepca iznosi neverovatnih 51 centimetar, a grudi 130 centimetra.

“Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim”, kratko je prokomentarisala pre nekoliko godina.

ZENABLICRS/PRESS