Ponedjeljak, 28.10.2024.

SDA-ovci napali i na Halida Bešlića / Vjerovatno mu zamjeraju što se nije odazvao manifestaciji ‘otvaranja trotoara’

Subota, 21.08.2021. | Na mreži

Zamjenik generalnog sekretara Predsjedništva Bosne i Hercegovine, dakle rukovodeći državni službenik, Dženan Selimbegović, nastavlja svoj internet pohod. Na red za odstrel je došao i Halid Bešlić. Ni manje, ni više. Onaj Halid koji je ispjevao nebrojano puno humanitarnih koncerata pomagajući da se sakupi novac za bolesne i njihovo liječenje. Napao je na Halida koji je recimo samo za bolesne učinio više nego njegovi stranački šefovi ikada.

U opisu poslova državnog službenika Selimbegovića, ne stoji da je nadležan za odabir angažmana estradnih umjetnika, ali Dženan Selimbegović, zet uglednog imama, prije toga savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine,  a prije toga niko i ništa,  se drznuo da drži moralne i patriotske pridike Halidu Bešliću.

Poznato je da Dženan, slobodno vrijeme, kojeg ima na pretek, koristi za internet ratove u korist nalogodavca Izetbegovića. Njegov vokabular i beskrupuloznost ranije je na svojoj koži osjetila Sanela Prašović  – Gadžo.

Nismo čuli da je neko pokrenuo disciplinski postupak protiv njega za javne izljeve mržnje. Iz pouzdanih izvora se zna, da je Selimbegović sa javnog profila i fin, dok se sa masu lažnih profila, baš kao i ostali drugi plaćeni stranački botovi, obraća ludi dosta primitivnije.

A, možda je samo ljut i frustriran što mu se Halid nije odazvao na manifestaciju otvaranja trotoara ispred kancelarije u Predsjedništvu, gdje Selimbegović hladuje u ovim vrelim danima.