Ponedjeljak, 28.10.2024.

Dodikova kćerka Vukanoviću: Da se laprdalo ne brine, evo mu informacija iz prve ruke

Ponedjeljak, 19.07.2021. | Na mreži

Nakon što je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović, objavio vijest o sukobu na relaciji Dodik-Lukač, oglasila se i kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Gorica Dodik.

– Kada se desi povreda vilice, to se snima CT-om ili magnetnom rezonancom u Kliničkom centru, ne ide se tamo gdje se snimaju zubi. Ubuduće prije puštanja laži u promet, mali gospodin treba da se raspita, da ne ispada veća budala nego što je inače – poručila je Gorica Dodik.

– Da se ovo laprdalo ne bi više brinuo, evo mu informacija iz prve ruke. Milorad Dodik je snimao vilicu jer ima intervenciju na desnima i morao je prije operacije da ima snimak. Tebi toplo preporučujem da uradiš snimak glave – poručila je Dodikova kćerka Nebojši Vukanoviću.

Podsjećamo, Vukanović tvrdi da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

– Iz Banje Luke mi stižu nove informacije, od pouzdanih i ozbiljnih ljudi, da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija – kazao je Vukanović.