Srijeda, 23.10.2024.

Ženstveni šeširi sa printom osvajaju ljeto

Srijeda, 29.07.2020. | Lifestyle

Gdje je ljeto, tu su šareni ljetni šeširi

Dolaze do nas nošeni krilima vjetra u najdivnijem spektru boja, oblika, veličina i dezena. Ako ste spremni za malo šarenolikog izazova ovog ljeta, predstavljamo vam zanimljive ženske šešire sa printom. Tako otmjeni, tako šik i neodoljivi.

Posebno mjesto na modnoj sceni zauzimaju veseli šeširi sa printovima širokog spektra, od leopardovog preko cvijetnog printa, pa sve do prugastog i tufnastog. 

KAKO IH KOMBINOVATI SA PANTALONAMA, ŠORTSEVIMA I KOMBINEZONIMA

Savršena ljetna kombinacija u vidu bijelog lanenog kombinezona i šešira sa veselim printom, učiniće da izgledate veoma atraktivno. Potpuno jednobojna kombinacija u donjem i gornjem dijelu, dopunjena šeširom kontrastnog printa, osvježiće vašu pojavu i doprinjeti vašem ležernom izgledu. Ako tražite nešto senzualnije, veseli tropski printovi su idealni za dnevne varijante provoda, a odlično se slažu kako sa džins pantalonama, tako i sa šortsevima.

KAKO IH KOMBINOVATI SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako želite da istaknete svoj zaista šik i elegantan izgled, potražite haljinu i šešir istog zmijskog printa. Također, ovo ljeto je kao stvoreno za miješanje printova, s toga budite odvažni i isprobajte najrazličitije kombinacije dok ne pronađete vašu omiljenu. Naša srdačna preporuka su upečatljivi šeširi, upareni sa prugastim haljinama.