Ponedjeljak, 28.10.2024.

Elvir Bolić ponovo ljubi, Asja Behlulović iz Sarajeva njegovo osvojila srce

Četvrtak, 10.06.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Bivši reprezentativac BiH u nogometu Elvir Bolić pronašao je novu životnu saputnicu, a prema dostupnim fotografijama na društvenim mrežama riječ je o Sarajki Asji Behlulović.

Naš legendarni napadač nakon razvoda sa suprugom Gondžom nije se pojavljivao s drugim djevojkama u javnosti, a novu vezu “odale” su fotografije na društvenoj mreži Instagram koje je objavila upravo Asja.

Ranije je Bolić pet godina bio u braku s Turkinjom Gaye, dok se s Gondžom vjenčao 2005. godine i s njom je dobio troje djece – kćerke Elisu i Edu i sina Berka.

Naš igrač je nakon završetka nogometne karijere kratko radio kao menadžer, te u reprezentaciji BiH, a već duže vrijeme je vlasnik restorana Paper Moon u sarajevskom naselju Grbavica.

Elvir Bolić je rođen 10. oktobra 1971. godine, a nogometnu karijeru je počeo 1988. godine u zeničkom Čeliku. Nakon toga je igrao za Crvenu zvezdu, Galatasaray, Gaziantepspor, Fenerbahče, Rayo, Istanbulspor, Genčlerbirligi, Malatyaspor, Istanbulspor, a karijeru je završio 2006. godine u NK Rijeka. Za reprezentaciju BiH je debitovao 1996. godine.