Ponedjeljak, 28.10.2024.

ANABELA NIJE ZNALA DA SE LUNA UDALA: Pjevačica o vjenčanju saznala iz medija

Ponedjeljak, 17.05.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Marko Miljković i Luna Đogani, vjenčali su se jučer u Opštini Rakovica, a njihovom vjenčanju prisustvovali su samo kumovi.

Iako je mlada bila vidno iznervirana kada je saznala da je informacija o vjenčnju došla do predstavnika medija, niko nije ni slutio da ona čak ni roditeljima nije željela da saopšti da se udaje.

Lunina majka, pjevačica Anabela Atijas za njenu udaju saznala je upravo od novinara i sve vrijeme bila u šoku i nije mogla da povjeruje da se to stvarno desilo:

-U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam – rekla je Anabela.

– Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, vjerovatno je željela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje kćerke – poručila je Anabela, piše Alo.rs

U toku dana, oglasio se i Gagi Đogani koji je takođe tvrdio da ne zna ništa o Luninom i Markovom vjenčanju, piše Express.